Hej alla fina läsare,
 
Igår var en dag som för mig började så bra. Jag var på gymmet på morgonen och hade roligt på jobbet med mina nya jobbarkompisar som jag tycker så mycket om. Jag har kommit igång bra med träningen efter jul och jag och en arbetskamrat diskuterade ett sockerfritt januari och jag hade en plan som jag hade tänkt skriva om här i bloggen igår kväll.
På vägen hem handlade jag lite god mat till nyår och det gick smidigt i affären trots att det var mycket folk. Med massor av bra energi kom jag hem o väl hemma hade min underbara dotter fixat disken och gjort fint i stallet. Bara för mig att sätta mig i soffan o göra kväll. Det var länge sedan jag mådde så bra förutom en liten begynnande förkylning, en förkylning som inte betyder någonting för en i övrigt friska människa.
 
Men så pang fick jag vetskap om att en ung person som betyder mycket för min familj hade gått bort under natten till igår, bara 19 år gammal. En fantasiskt person med lysande framtidsutsikter, en person som skötte sig och sina studier. En god person som ville världen väl, en vän till min dotter som jag såg fram emot att ha i våra liv. Jag visste ju att hon hade cancer och att hon hade tappat sitt vackra hår av alla behandlingar men hon var så stark och vacker och i mitt huvud fanns inte alternativet att hon inte skulle klara det. Så det kom som en chock för mig igår, jag blev så ledsen och mina tankar går till hennes familj. Jag kan inte ens föreställa mig hur dom har det, om jag som ändå står en bit ifrån blev så här ledsen, jag som har mina barn kvar, hur ska hennes mamma känna.
 
Det är så fruktansvärt orättivst, att det bara tar slut, ett liv som var värt så mycket. Det borde inte få vara så
 
Så därför kom jag av mig, det blev inget bloggande igår. Idag har jag hämtat mig lite även om tårana fortfarande rinner. Men chocken har släppt lite och därför har jag tänkt om, jag ska fortsätta kämpa för det goda i samhället, precis som jag är övertygad om att Ellinor hade velat och för att kunna göra det ska jag ta hand om min hälsa. Så planen som börjar och forsätter med träning och ett sockerfritt januari kommer. Jag lovar jag ska kämpa mera på alla sätt och också enganera mig i kampen mot cancer.
 
En gång när jag själv var sjuk och låg på sjukhus och hade dåligt samvete för mina barn så sa min sons farmor till mig "Mammor är bara människor, precis som läkare, vi är alla bara människor". Dom orden har jag funnit tröst i många gånger när jag inte har mäktat med och jag vill därför dela dom med er. Kanske någon annan kan finna tröst och styrka i dom orden oxå.
 
Vila i frid finaste Ellinor. Mina tankar går till din mamma <3  som jag beundrar  och resten av din familj
Jag beklagar er fruktansvärda förlust.
 
Till er andra vill jag önska ett Gott Nytt År och jag lovar att jag ska blogga mer nästa år och önskar att ni oxå engagerar er mer i kampen mot cancer.
 
Kram